`
` MENIU SAPTAMANAL
SAPTAMANA 07. 05 – 11.05.2018
|
MIC-DEJUN
|
PRANZ
|
GUSTARE
|
LUNI
|
Cereale cu lapte
|
-Ciorba de cartofi dreasa cu ou ;
- Orez sarbesc cu piept de pui si salata de varza ;
|
- Mar
- Tartine cu cascaval si ardei rosu
|
MARTI
|
Ceai + tartine cu branza Almette
|
-Supa de rosii cu galusti ;
-Friptura de curcan la cuptor cu sote de fasole verde ;
|
-Banana
- Iaurt cu biscuiti
|
MIERCURI
|
Lapte +tartine cu unt si miere
|
- Ciorba de vacuta ;
-Mancare de spanac cu piept de pui;
|
- Kiwi
- Prajitura Negresa
|
JOI
|
Ceai + tartine cu unt si sunca de Praga ;
|
-Budinca de macaroane;
- Perisoare de pui in sos tomat;
|
- Para
- Placinta cu mere
|
VINERI
|
- Lapte cu fulgi de porumb
|
-Ostropel de pui;
|
-Compot Asortat
- Prajitura Barni
|
MENIUL ESTE ALCATUIT CONFORM LEGII NR.123/2008, H.G. nr.862/2006,ORDINUL 1563/2008
TOATE ALIMENTELE POT CONTINE URME DE ALERGENI: GLUTEN, DEXTROZA, LACTATE, OUA, PESTE, TELINA
` MENIU SAPTAMANAL
SAPTAMANA 12. 03 – 16.03.2018
|
MIC-DEJUN
|
PRANZ
|
GUSTARE
|
LUNI
|
- Fulgi de porumb cu lapte;
|
- Bors Moldovenesc;
- Orez Sarbesc cu carne de pui si salata de varza;
|
- ora 10 : Mar
- ora 16 : Tartine cu cascaval si ardei rosu
|
MARTI
|
Ceai +tartine cu pasta de ou;
|
-Supa de vita;
Mancare de fasole verde cu carne de vita;
|
-ora 10: Portocala
- ora 16 : Gris cu lapte
|
MIERCURI
|
Lapte +tartine cu unt si sunca Sisi
|
- Ciorba taraneasca dreasa cu ou;
-Friptura de curcan cu sote de mazare si morcovi Baby;
|
- Banana
- Prajitura cu mere
|
JOI
|
Ceai + tartine cu sunca Sissi
|
- Budinca de macaroane;
- Ostropel de pui;
|
- Mar
- Iaurt cu biscuiti
|
VINERI
|
-Lapte +tartine cu unt si miere
|
- Supa de legume;
- Spanac cu piept de pui;
|
- Kiwi
- Briosa
|
MENIUL ESTE ALCATUIT CONFORM LEGII NR.123/2008, H.G. nr.862/2006,ORDINUL 1563/2008
TOATE ALIMENTELE POT CONTINE URME DE ALERGENI: GLUTEN, DEXTROZA, LACTATE, OUA, PESTE, TELINA
` MENIU SAPTAMANAL
SAPTAMANA 26. 02 – 02.03.2018
|
MIC-DEJUN
|
PRANZ
|
GUSTARE
|
LUNI
|
- Cereale cu lapte;
|
- Ciorba de legume dreasa cu smantana;
-Spaghete cu piept de pui;
|
- ora 10 : Mar
- ora 16 : Tartine cu cascaval si ardei rosu
|
MARTI
|
Ceai +tartine cu branza Almette;
|
-Supa de pui cu taitei;
Mancare de fasole verde cu piept de pui;
|
-ora 10: Portocala
- ora 16 :Iaurt cu biscuiti
|
MIERCURI
|
Lapte +tartine cu unt si gem;
|
- Ciorba de vacuta;
-Friptura de curcan la cuptor cu legume mexicane;
|
- Banana
- Placinta cu mere
|
JOI
|
Ceai + tartine cu sunca Sissi
|
- Mamaliguta cu branza si smantana;
- Perisoare de pui in sos tomat;
|
- Banana
- Cozonac
|
VINERI
|
-Lapte +tartine cu unt si miere
|
- Supa de rosii cu galusti;
- Tocanita de cartofi cu carne de porc;
|
- Mar
- Prajitura cu visine
|
MENIUL ESTE ALCATUIT CONFORM LEGII NR.123/2008, H.G. nr.862/2006,ORDINUL 1563/2008
TOATE ALIMENTELE POT CONTINE URME DE ALERGENI: GLUTEN, DEXTROZA, LACTATE, OUA, PESTE, TELINA
`
`
MENIU SAPTAMANAL
SAPTAMANA 29. 01 – 02.02.2018
|
MIC-DEJUN
|
PRANZ
|
GUSTARE
|
LUNI
|
- Fulgi de porumb cu lapte;
|
- Ciorba taraneasca;
- Orez sarbesc cu piept de pui si salata de varza;
|
- ora 10 : Mar
- ora 16 : Prajitura Negresa
|
MARTI
|
Ceai +tartine unt si cascaval;
|
-Supa de rosii cu galusti;
-Crochete de peste cu Broccoli;
|
-ora 10: Mandarina
- ora 16 :Iaurt cu biscuiti
|
MIERCURI
|
Lapte cu Nescuik +tartine cu unt si miere;
|
- Ciorba a la Grec;
- Mancare de fasole verde cu carne de vita;
|
- Kiwi
- Tort de biscuiti
|
JOI
|
Ceai + tartine cu branza Almette
|
- Supa de vita cu taitei;
- Varza calita cu carne de porc;
|
- Banana
-Gris cu lapte
|
VINERI
|
-Lapte +tartine cu unt si gem
|
- Cartofi frantuzesti;
- Perisoare din piept de pui in sos tomat;
|
- Mar
- Barni
|
MENIUL ESTE ALCATUIT CONFORM LEGII NR.123/2008, H.G. nr.862/2006,ORDINUL 1563/2008
TOATE ALIMENTELE POT CONTINE URME DE ALERGENI: GLUTEN, DEXTROZA, LACTATE, OUA, PESTE, TELINA
`
MENIU SAPTAMANAL
SAPTAMANA 22 – 26.01.2018
|
MIC-DEJUN
|
PRANZ
|
GUSTARE
|
LUNI
|
-Cereale cu fulgi de porumb;
|
- Ciorba de cartofi;
- Mancare de mazare cu piept de pui;
|
- ora 10 : Mar
- ora 16 : Tartine cu cascaval si ardei rosu
|
MARTI
|
Ceai +tartine cu pasta de ou;
|
-Supa de pui cu fidea;
- Ghiveci de legume cu piept de curcan;
|
-ora 10: Mandarina
- ora 16 :Iaurt cu biscuiti
|
MIERCURI
|
;
|
ZI LIBERĂ
|
|
JOI
|
Ceai + tartine cu sunca de Praga
|
- Macaroane cu branza;
- Mancare de masline cu piept de pui;
|
- Kiwi
- Banana
|
VINERI
|
-Lapte +tartine cu unt si miere
|
- Supa de legume cu crutoane;
- Cus-cus cu carne de vita;
|
- Mar
- Prajitura cu Nescuik
|
MENIUL ESTE ALCATUIT CONFORM LEGII NR.123/2008, H.G. nr.862/2006,ORDINUL 1563/2008
TOATE ALIMENTELE POT CONTINE URME DE ALERGENI: GLUTEN, DEXTROZA, LACTATE, OUA, PESTE, TELINA
DIRECTOR: POPA CARMEN DOCTOR/ASISTENT MEDICAL:
MENIU SAPTAMANAL
SAPTAMANA 18.12 – 22.12.2017
|
MIC-DEJUN
|
PRANZ
|
GUSTARE
|
LUNI
|
-Cereale cu fulgi de porumb;
|
- Ciorba de perisoare;
- Mancare de fasole verde cu piept de pui;
|
- ora 10 : Mar
- ora 16 : Prajitura cu caise
|
MARTI
|
Ceai +tartine cu branza Almette;
|
-Supa de rosii cu galusti;
-Ficatei de pui la cuptor cu orez sarbesc si salata de sfecla;
|
-ora 10: Mandarina
- ora 16 :Iaurt cu biscuiti
|
MIERCURI
|
Lapte +tartine cu unt si miere;
|
- Budinca de macaroane;
- Ostropel de pui;
|
- Banana
-Briosa
|
JOI
|
Ceai + tartine cu unt si sunca de pui
|
- Supa de pui;
- Friptura de porc la cuptor cu legume mexicane;
|
- Portocala
- Cozonac
|
VINERI
|
-Lapte +tartine cu unt si gem
|
- Omleta cu sunca,branza si marar;
- Papricas cu piept de pui;
|
- Compot asortat
- Barni
|
MENIUL ESTE ALCATUIT CONFORM LEGII NR.123/2008, H.G. nr.862/2006,ORDINUL 1563/2008 TOATE ALIMENTELE POT CONTINE URME DE ALERGENI: GLUTEN, DEXTROZA, LACTATE, OUA, PESTE, TELINA
DIRECTOR: POPA CARMEN DOCTOR/ASISTENT MEDICAL:
MENIU SAPTAMANAL
SAPTAMANA 27.11 – 29.11.2017
|
MIC-DEJUN
|
PRANZ
|
GUSTARE
|
LUNI
|
-Cereale cu lapte;
|
- Bors Moldovenesc;
- Spaghete cu piept de pui;
|
- ora 10 : Mar
- ora 16 : Prajitura cu piersici
|
MARTI
|
Ceai +tartine cu branza Almette;
|
-Supa de pui cu paste Alfabet;
- Muschiulet de porc la cuptor cu Broccoli;
|
-ora 10: Struguri
- ora 16 : Iaurt cu biscuiti
|
MIERCURI
|
Lapte +tartine cu unt si gem;
|
- Ciorba de cartofi dreasa cu ou;
- Mancare de mazare cu piept de pui;
|
- Mar
- Prajitura Barni
|
JOI
|
|
ZI LIBERA
|
|
VINERI
|
-
|
ZI LIBERA
|
|
MENIUL ESTE ALCATUIT CONFORM LEGII NR.123/2008, H.G. nr.862/2006,ORDINUL 1563/2008
TOATE ALIMENTELE POT CONTINE URME DE ALERGENI: GLUTEN, DEXTROZA, LACTATE, OUA, PESTE, TELINA
DIRECTOR: POPA CARMEN DOCTOR/ASISTENT MEDICAL:
MENIU SAPTAMANAL
SAPTAMANA 06 – 11.11.2017
|
MIC-DEJUN
|
PRANZ
|
GUSTARE
|
LUNI
|
Lapte cu cereale;
|
- Ciorba de legume dreasa cu ou;
- Spaghete cu piept de pui;
|
- ora 10 : Mar
- ora 12 : Prajitura cu visine
|
MARTI
|
Ceai +tartine cu branza Almette;
|
- Mamaliguta cu branza si smantana;
- Mancare de masline cu piept de pui;
|
-ora 10: Para
- ora 16 : Iaurt cu biscuiti
|
MIERCURI
|
Lapte +tartine cu unt si miere;
|
- Supa de pui cu fidea;
- Friptura de curcan cu cartofi natur si salata de varza;
|
- Banana
- Placinta cu mere
|
JOI
|
Ceai + tartine cu unt si sunca Sisi
|
- Ciorba a la grec;
-Mancare de fasole verde cu piept de pui;
|
- Struguri
- Taitei cu lapte
|
VINERI
|
-Lapte +tartine cu unt si gem;
|
-Ciorba de cartofi;
- Crochete de peste cu Broccoli;
|
- Salata de fructe
- Banana
|
MENIUL ESTE ALCATUIT CONFORM LEGII NR.123/2008, H.G. nr.862/2006,ORDINUL 1563/2008
TOATE ALIMENTELE POT CONTINE URME DE ALERGENI: GLUTEN, DEXTROZA, LACTATE, OUA, PESTE, TELINA
DIRECTOR: POPA CARMEN DOCTOR/ASISTENT MEDICAL:
`
MENIU SAPTAMANAL
SAPTAMANA 23 – 27.10.2017
|
MIC-DEJUN
|
PRANZ
|
GUSTARE
|
LUNI
|
Lapte cu cereale;
|
- Ciorba de dovlecei dreasa cu smantana;
- Mancare de fasole verde cu piept de pui;
|
- ora 10 : Mar
- ora 12 : Prajitura cu ananas
|
MARTI
|
Ceai +tartine cu unt muschi File ;
|
- Ciorba de curcan dreasa cu ou;
- Ficatei de pui cu cartofi natur si salata de varza rosie;
|
-ora 10: Struguri
- ora 16 : Fidea cu lapte
|
MIERCURI
|
Lapte cu Nescuik +tartine cu unt si gem;
|
-Budinca de macaroane;
- Perisoare din piept de pui cu sos;
|
- Banana
- Mar cu biscuiti
|
JOI
|
Ceai + tartine cu unt si cascaval ;
|
-Supa de rosii cu galusti;
-Cotlet de porc la cuptor cu legume mexicane;
|
- Mar
- Placinta cu branza
|
VINERI
|
-Lapte +tartine cu unt si miere;
|
-Supa de pui cu paste Alfabet;
- Tocanita de cartofi;
|
-Compot asortat
- Banana
|
MENIUL ESTE ALCATUIT CONFORM LEGII NR.123/2008, H.G. nr.862/2006,ORDINUL 1563/2008
TOATE ALIMENTELE POT CONTINE URME DE ALERGENI: GLUTEN, DEXTROZA, LACTATE, OUA, PESTE, TELINA
DIRECTOR: POPA CARMEN DOCTOR/ASISTENT MEDICAL:
MENIU SAPTAMANAL
SAPTAMANA 09 – 13.10.2017
|
MIC-DEJUN
|
PRANZ
|
GUSTARE
|
LUNI
|
Cereale cu lapte;
|
- Ciorba de dovlecei dreasa cu smantana ;
- Ficatei de pui cu orez sarbesc si salata de varza ;
|
- ora 10 : Mar
- ora 12 : Prajitura cu ananas
|
MARTI
|
Ceai +tartine cu branza Almette;
|
-Supa cu galusti;
-Rulada cu carne( porc+vita) + legume mexicane;
|
-ora 10: Struguri
- ora 16 : Iaurt cu biscuiti
|
MIERCURI
|
Lapte cu +tartine cu unt si miere;
|
- Ciorba a la grec
- Muschiulet de porc la cuptor cu Broccoli;
|
-Para
- Briosa
|
JOI
|
Ceai + tartine cu unt si sunca Sisi
|
- Mamaliguta cu branza si smantana ;
-Ciulama de pui ;
|
-Banana
- Paste cu lapte
|
VINERI
|
- Lapte +tartine cu unt si gem;
|
-Ciorba taraneasca dreasa cu ou;
- Mancare de fasole verde cu piept de pui;
|
- Mar
- Prajitura Barni
|
MENIUL ESTE ALCATUIT CONFORM LEGII NR.123/2008, H.G. nr.862/2006,ORDINUL 1563/2008
TOATE ALIMENTELE POT CONTINE URME DE ALERGENI: GLUTEN, DEXTROZA, LACTATE, OUA, PESTE, TELINA
DIRECTOR: POPA CARMEN DOCTOR/ASISTENT MEDICAL:
`
MENIU SAPTAMANAL
SAPTAMANA 01 – 05.09.2017
|
MIC-DEJUN
|
PRANZ
|
GUSTARE
|
LUNI
|
Lapte cu fulgi de porumb ;
|
- Ciorba de cartofi dreasa cu ou ;
- Spaghete Bolognese;
|
- ora 10 : Mar
- ora 12 : Prajitura cu Nescuik
|
MARTI
|
Ceai +tartine cu pasta de ou;
|
- Ciorba de salata dreasa cu ou;
-Ghiveci de legume cu piept de pui;
|
-ora 10: Para
- ora 16 : Iaurt cu biscuiti
|
MIERCURI
|
Lapte cu Nescuik+tartine cu unt si sunca de Praga;
|
- Supa de rosii cu paste Alfabet ;
- Friptura de curcan la cuptor cu sote de fasole verde;
|
- Banana
- Prajitura Negresa
|
JOI
|
|
ZI LIBERA
|
VINERI
|
- Lapte +tartine cu unt si miere;
|
- Supa de legume;
- Papricas cu carne de pui;
|
- Mar
- Trigoane cu branza dulce
|
MENIUL ESTE ALCATUIT CONFORM LEGII NR.123/2008, H.G. nr.862/2006,ORDINUL 1563/2008
TOATE ALIMENTELE POT CONTINE URME DE ALERGENI: GLUTEN, DEXTROZA, LACTATE, OUA, PESTE, TELINA
DIRECTOR: POPA CARMEN DOCTOR/ASISTENT MEDICAL:
MENIU SAPTAMANAL
SAPTAMANA 25 – 29.09.2017
|
MIC-DEJUN
|
PRANZ
|
GUSTARE
|
LUNI
|
Cereale cu lapte ;
|
- Bors Moldovenesc
-Orez cu piept de pui+salata de varza;
|
- ora 10 : Mar
- ora 12 : Prajitura cu ananas
|
MARTI
|
Ceai +tartine cu unt si cascaval;
|
- Ciorba de dovlecei dreasa cu smantana;
- Mancare de mazare cu carne de pui;
|
-ora 10: Struguri
- ora 16 : Placinta cu dovleac
|
MIERCURI
|
Lapte + tartine cu unt si miere;
|
- Supa de vacuta cu taitei ;
- Friptura de curcan la cuptor cu legume mexicane;
|
-Prune
- Chec
|
JOI
|
Ceai+tartine cu unt si muschi File ;
|
-Mamaliguta cu branza si smantana ;
- Mancare de masline cu piept de pui
|
- Banana
- Iaurt cu biscuiti ;
|
VINERI
|
- Lapte+ tartine cu unt si branza Telemea;
|
- Supa de pui cu fidea;
- Tocanita de cartofi cu carne de porc;
|
- Mar
- Negresa
|
MENIUL ESTE ALCATUIT CONFORM LEGII NR.123/2008, H.G. nr.862/2006,ORDINUL 1563/2008
TOATE ALIMENTELE POT CONTINE URME DE ALERGENI: GLUTEN, DEXTROZA, LACTATE, OUA, PESTE, TELINA
DIRECTOR: POPA CARMEN DOCTOR/ASISTENT MEDICAL:
`
MENIU SAPTAMANAL
SAPTAMANA 18. 06 – 22.09.2017
|
MIC-DEJUN
|
PRANZ
|
GUSTARE
|
LUNI
|
Fulgi de porumb cu lapte ;
|
- Ciorba de legume;
- Spaghete Bolognese;
|
- ora 10 : Mar
- ora 12 : Prajitura cu piersici
|
MARTI
|
Ceai +tartine cu branza Almette;
|
- Supa de vita cu paste Alfabet;
- Ficatei de pui cu sote de fasole verde;
|
-ora 10: Struguri
- ora 16 : Iaurt cu biscuiti
|
MIERCURI
|
Lapte cu Nescuik+ tartine cu unt si sunca de Praga;
|
-Macaroane cu branza si smantana;
- Ostropel cu piept de pui;
|
-Banana
- Placinta cu mere
|
JOI
|
Ceai+tartine cu unt si cascaval ;
|
-Supa de pui ;
- Papricas cu piept de pui
|
- Para
-Placinta cu branza ;
|
VINERI
|
- Lapte+ tartine cu unt si gem;
|
- Ciorba taraneasca;
- Friptura de curcan+cartofi natur si salata varza
|
- Mar
- Prajitura cu Nescuik
|
MENIUL ESTE ALCATUIT CONFORM LEGII NR.123/2008, H.G. nr.862/2006,ORDINUL 1563/2008
TOATE ALIMENTELE POT CONTINE URME DE ALERGENI: GLUTEN, DEXTROZA, LACTATE, OUA, PESTE, TELINA
DIRECTOR: POPA CARMEN DOCTOR/ASISTENT MEDICAL:
`
MENIU SAPTAMANAL
SAPTAMANA 22. 05 – 26.05.2017
|
MIC-DEJUN
|
PRANZ
|
GUSTARE
|
LUNI
|
Cereale cu lapte ;
|
- Ciorba de cartofi dreasa cu ou;
- Mancare de fasole verde cu carne de pui;
|
- ora 10 : Mar
- ora 12 : Prajitura cu visine
|
MARTI
|
Ceai +tartine cu unt si cascaval;
|
- mamaliguta cu branza si smantana ;
- mancare de praz cu masline si carne de curcan;
|
-ora 10: Banana
- ora 16 : Iaurt cu biscuiti
|
MIERCURI
|
Lapte cu Nescuik+ tartine cu unt si sunca Sisi;
|
- Ciorba de salata dreasa cu smantana si ou;
-Cotlet de porc la cuptor cu orez sarbesc si salata de varza;
|
- Kiwi
- Placinta cu mere
|
JOI
|
Ceai+tartine cu branza Almette;
|
- Supa de vita cu taitei;
- Ardei umpluti ( vita +porc);;
|
- Para
- Cozonac
|
VINERI
|
Lapte+tartine cu unt si gem;
|
- Supa de rosii cu fidea;
- Tocanita de legume cu carne de pui ;
|
- Mar
- Budinca de gris
|
MENIUL ESTE ALCATUIT CONFORM LEGII NR.123/2008, H.G. nr.862/2006,ORDINUL 1563/2008
TOATE ALIMENTELE POT CONTINE URME DE ALERGENI: GLUTEN, DEXTROZA, LACTATE, OUA, PESTE, TELINA
DIRECTOR: POPA CARMEN
`
MENIU SAPTAMANAL
SAPTAMANA 10. 04 – 14.04.2017
|
MIC-DEJUN
|
PRANZ
|
GUSTARE
|
LUNI
|
Fulgi de porumb cu lapte ;
|
- Ciorba de cartofi dreasa cu ou;
- Spaghete Bolognese cu piept de pui;
|
- ora 10 : Mar
- ora 12 : Prajitura cu piersici
|
MARTI
|
Ceai +tartine cu branza Telemea;
|
- Ciorba de vacuta;
- cotlet de porc la cuptor cu sote de fasole verde;
|
-ora 10: Para
- ora 16 : Banana
|
MIERCURI
|
Lapte + tartine cu sunca de curcan Sisi;
|
- Supa cu galusti;
- Mancare de mazare cu carne de pui;
|
- Banana
- Prajitura cu Nescuik
|
JOI
|
Ceai+tartine cu unt si cascaval;
|
- Mamaliguta cu branza si smantana;
- Perisoare de pui in sos tomat;
|
- Pomelo
- Cozonac
|
VINERI
|
Lapte+tartine cu unt si gem
|
- Ciorba de legume
- Mancare de spanac cu omleta
|
- Compot asortat
- Barni
|
MENIUL ESTE ALCATUIT CONFORM LEGII NR.123/2008, H.G. nr.862/2006,ORDINUL 1563/2008
TOATE ALIMENTELE POT CONTINE URME DE ALERGENI: GLUTEN, DEXTROZA, LACTATE, OUA, PESTE, TELINA
DIRECTOR: POPA CARMEN DOCTOR/ASISTENT MEDICAL:
`
MENIU SAPTAMANAL
SAPTAMANA 03. 04 – 07.04.2017
|
MIC-DEJUN
|
PRANZ
|
GUSTARE
|
LUNI
|
Cereale cu lapte ;
|
- Ciorba de legume dreasa cu ou;
- Pilaf cu piept de pui+ salata de varza ;
|
- ora 10 : Mar
- ora 12 : Prajitura cu ananas
|
MARTI
|
Ceai +tartine cu unt si cascaval;
|
- Supa de rosii cu taitei;
- Friptura de curcan la cuptor cu Broccoli;
|
-ora 10: Kiwi
- ora 16 : Iaurt cu biscuiti
|
MIERCURI
|
Lapte cu Nescuik + tartine cu unt si muschi File;
|
- Ciorba a la Grec;
- Cotlet de porc la cuptor la cuptor cu legume mexicane;
|
- Ananas
- Briosa
|
JOI
|
Ceai+tartine cu branza Almette;
|
-Budinca de macaroane;
- Ostropel de pui;
|
- Banana
- Chec
|
VINERI
|
Lapte+tartine cu unt si miere
|
- Ciorba de dovlecei
- Mancare de cartofi cu carne de vita + salata asortata
|
- Mar
- Prajitura Cartof
|
MENIUL ESTE ALCATUIT CONFORM LEGII NR.123/2008, H.G. nr.862/2006,ORDINUL 1563/2008
TOATE ALIMENTELE POT CONTINE URME DE ALERGENI: GLUTEN, DEXTROZA, LACTATE, OUA, PESTE, TELINA
DIRECTOR: POPA CARMEN DOCTOR/ASISTENT MEDICAL:
MENIU SAPTAMANAL
SAPTAMANA 27. 03 – 31.03.2017
|
MIC-DEJUN
|
PRANZ
|
GUSTARE
|
LUNI
|
-Fulgi de porumb cu lapte ;
|
-Bors Moldovenesc;
- Papricas cu piept de pui;
|
- ora 10 : Mar
- ora 12 : Prajitura cu visine
|
MARTI
|
Ceai +tartine cu pasta de ou;
|
- Supa de vita cu paste Alfabet;
- Ficatei de pui cu sote de fasole verde;
|
-ora 10: Citronada de lamaie
- ora 16 :Iaurt cu biscuiti
|
MIERCURI
|
Lapte cu Nescuik + tartine cu muschi File;
|
- Ciorba de pui;
- Pulpe de pui cu orez+salata de varza rosie;
|
- Struguri
- Corn cu rahat
|
JOI
|
Ceai+tartine cu unt si cascaval;
|
-Mamaliguta cu branza si smantana;
-Perisoare in sos tomat;
|
- Banana
- Prajitura cu mere
|
VINERI
|
Lapte+tartine cu unt si miere
|
- Ciorba de loboda
- Tocanita de cartofi cu piept de pui
|
- Mar
- Paste cu lapte
|
TOATE ALIMENTELE POT CONTINE URME DE ALERGOGENI
`
MENIU SAPTAMANAL
SAPTAMANA 20. 03 – 24.03.2017
|
MIC-DEJUN
|
PRANZ
|
GUSTARE
|
LUNI
|
Cereale cu lapte ;
|
- Ciorba de legume dreasa cu ou;
- Ghiveci de legume cu piept de pui;
|
- ora 10 : Mar
- ora 12 : Prajitura cu piersici
|
MARTI
|
Ceai +tartine cu branza Almette;
|
- Ciorba a la Grec;
- Cotlet de porc la cuptor cu cartofi natur+ salata de varza;
|
-ora 10: Banana
- ora 16 : Briosa
|
MIERCURI
|
Lapte cu Nescuik + tartine cu sunca de curcan Sisi;
|
- Supa cu galusti;
- Friptura de curcan la cuptor cu legume mexicane;
|
- Kiwi
- Iaurt cu biscuiti
|
JOI
|
Ceai+tartine cu unt si cascaval;
|
- Ciorba de vacuta;
- Cus-cus cu carne de vitel;
|
- Grepfruit rosu
- Placinta cu branza
|
VINERI
|
Lapte+tartine cu unt si miere
|
- Ciorba de dovlecei
- Orez sarbesc cu carne de pui
|
- Mar
- Prajitura Cartof
|
MENIUL ESTE ALCATUIT CONFORM LEGII NR.123/2008, H.G. nr.862/2006,ORDINUL 1563/2008
TOATE ALIMENTELE POT CONTINE URME DE ALERGENI: GLUTEN, DEXTROZA, LACTATE, OUA, PESTE, TELINA
DIRECTOR: POPA CARMEN DOCTOR/ASISTENT MEDICAL:
`
MENIU SAPTAMANAL
SAPTAMANA 13. 03 – 17.03.2017
|
MIC-DEJUN
|
PRANZ
|
GUSTARE
|
LUNI
|
Cereale cu lapte ;
|
- Ciorba de legume dreasa cu ou;
- Pilaf cu carne de pui+salata de varza;
|
- ora 10 : Mar
- ora 12 : Prajitura cu fructe
|
MARTI
|
Ceai +tartine cu branza Telemea;
|
-Macaroane cu branza;
- Mancare de masline cu piept de pui;
|
-ora 10: Kiwi
- ora 16 :Iaurt cu biscuiti
|
MIERCURI
|
Lapte cu Nescuik + tartine cu sunca si ardei capia;
|
-Ciorba de vacuta;
- Mancare de mazare cu carne de vitel;
|
- Banana
- Prajitura Negresa
|
JOI
|
Ceai+tartine cu unt si miere;
|
- Supa de legume;
- Rulada de carne( vita + porc) + sote de fasole verde;
|
- Pomelo
- Budinca de gris
|
VINERI
|
Ceai +tartine cu unt si cascaval
|
- Supa de pui
-Iahnie de fasole + salata de sfecla rosie
|
- Banana
- Corn cu rahat
|
TOATE ALIMENTELE POT CONTINE URME DE ALERGOGENI
`
MENIU SAPTAMANAL
SAPTAMANA 27. 02 – 03.03.2017
|
MIC-DEJUN
|
PRANZ
|
GUSTARE
|
LUNI
|
Cereale cu lapte ;
|
- Ciorba de dovlecei dreasa cu ou;
- Orez sarbesc cu piept de pui+salata de varza;
|
- ora 10 : Mar
- ora 12 : Negresa
|
MARTI
|
Ceai +tartine cu unt si cascaval;
|
- Supa de legume cu taitei ;
- Cotlet de porc la cuptor cu legume mexicane
|
-ora 10: Banana
- ora 16 :Iaurt cu biscuiti
|
MIERCURI
|
Lapte cu Nescuik + tartine cu unt si sunca de pui ;
|
-Ciorba a la grec;
- Mancare de mazare cu carne de vitel;
|
- Portocala
- Prajitura cu mere
|
JOI
|
Ceai+tartine cu branza si marar ;
|
- Ciorba de perisoare;
-Mancare de fasole verde cu carne de pui;
|
- Kiwi
- Corn cu rahat
|
VINERI
|
Lapte cu unt si gem
|
-Ciorba de cartofi dreasa cu smantana;
-Spaghete cu piept de pui
|
- Mar
- Prajitura Cartof tavalit prin nuca de cocos
|
TOATE ALIMENTELE POT CONTINE URME DE ALERGOGENI
Alimentatia copiilor:
Programul alimentar este diversificat conceput in colaborare cu medical pediatru si cuprinde: mic dejun, gustare, pranz, gustarea de dupa-amiaza (mancarea este gatita zilnic in bucataria proprie).
SAPTAMANA 30. 01 – 03.02.2017
|
MIC-DEJUN
|
PRANZ
|
GUSTARE
|
LUNI
|
Cereale cu lapte ;
|
-Bors Moldovenesc;
- Papricas de pui;
|
- ora 10 : Mar
- ora 12 : Prajitura cu fructe
|
MARTI
|
Ceai +tartine cu unt si branza de vaci;
|
- Supa de rosii cu galusti;
- cotlet de porc la cuptor cu sote de fasole verde;
|
-ora 10: Banana
- ora 16 : iaurt cu biscuiti
|
MIERCURI
|
Lapte cu unt si muschi File ;
|
- Ciorba de pui ;
- Ficatei cu orez sarbesc+ salata de varza;
|
- Portocala
- Prajitura cu Nescuik
|
JOI
|
Ceai +tartine cu unt si cascaval ;
|
- Supa de legume cu taitei
-Tocanita de cartofi cu piept de pui+salata de ardei copti;
|
- Mandarina
- Gris cu lapte
|
VINERI
|
Lapte+tartine cu unt si miere
|
- ciorba a la grec;
-pulpe de pui la cuptor cu legume mexicane;
|
- Mar
- Barni
|
TOATE ALIMENTELE POT CONTINE URME DE ALERGOGENI