Bine ati venit! Telefon: 031 434 44 84


 

`                       

`                       

MENIU SAPTAMANAL

SAPTAMANA  25  –   29.09.2017

 

 

MIC-DEJUN

PRANZ

GUSTARE

LUNI

Cereale cu lapte ;

- Bors Moldovenesc

 

-Orez cu piept de pui+salata de varza;

- ora 10 : Mar

- ora 12 : Prajitura cu ananas

MARTI

Ceai +tartine cu unt si cascaval;

 

- Ciorba de dovlecei dreasa cu smantana;

 

- Mancare de mazare cu carne de pui;

-ora 10: Struguri

               

 

- ora 16 : Placinta cu dovleac

MIERCURI

Lapte + tartine cu unt si miere;

- Supa de vacuta cu taitei ;

- Friptura de curcan la cuptor cu legume mexicane;

 

-Prune

 

- Chec

 

JOI

Ceai+tartine cu unt si muschi File ;

-Mamaliguta  cu branza si smantana ;

- Mancare de masline cu piept de pui

- Banana

 

- Iaurt cu biscuiti ;

VINERI

- Lapte+ tartine cu unt si branza Telemea;

- Supa de pui cu fidea;

- Tocanita de cartofi cu carne de porc;

- Mar

 

- Negresa

 

  MENIUL ESTE ALCATUIT CONFORM LEGII NR.123/2008, H.G.  nr.862/2006,ORDINUL 1563/2008       

 TOATE ALIMENTELE POT CONTINE URME DE ALERGENI: GLUTEN, DEXTROZA, LACTATE, OUA, PESTE, TELINA

 

DIRECTOR: POPA CARMEN                               DOCTOR/ASISTENT MEDICAL:

 

`                       

MENIU SAPTAMANAL

SAPTAMANA  18. 06  –   22.09.2017

 

 

MIC-DEJUN

PRANZ

GUSTARE

LUNI

Fulgi de porumb cu lapte ;

- Ciorba de legume;

 

- Spaghete Bolognese;

- ora 10 : Mar

- ora 12 : Prajitura cu piersici

MARTI

Ceai +tartine cu branza Almette;

 

- Supa de vita cu paste Alfabet;

 

- Ficatei de pui cu sote de fasole verde;

-ora 10: Struguri

               

 

- ora 16 : Iaurt cu biscuiti

MIERCURI

Lapte cu Nescuik+ tartine cu unt si sunca de Praga;

-Macaroane cu branza si smantana;

- Ostropel cu piept de pui;

 

-Banana

 

- Placinta cu mere

 

JOI

Ceai+tartine cu unt si cascaval ;

-Supa de pui ;

- Papricas cu piept de pui

- Para

 

-Placinta cu branza ;

VINERI

- Lapte+ tartine cu unt si gem;

- Ciorba taraneasca;

- Friptura de curcan+cartofi natur si salata varza

- Mar

 

- Prajitura cu Nescuik

 

  MENIUL ESTE ALCATUIT CONFORM LEGII NR.123/2008, H.G.  nr.862/2006,ORDINUL 1563/2008       

 TOATE ALIMENTELE POT CONTINE URME DE ALERGENI: GLUTEN, DEXTROZA, LACTATE, OUA, PESTE, TELINA

 

DIRECTOR: POPA CARMEN                               DOCTOR/ASISTENT MEDICAL:

 

`                       

MENIU SAPTAMANAL

SAPTAMANA  22. 05  –   26.05.2017

 

 

MIC-DEJUN

PRANZ

GUSTARE

LUNI

Cereale cu lapte ;

- Ciorba de cartofi  dreasa cu ou;

- Mancare de fasole verde cu carne de pui;

- ora 10 : Mar

- ora 12 : Prajitura cu visine

MARTI

Ceai +tartine cu unt si cascaval;

- mamaliguta cu branza si smantana ;

- mancare de praz cu masline si carne de curcan;

-ora 10: Banana

               

 

- ora 16 : Iaurt cu biscuiti

MIERCURI

Lapte cu Nescuik+ tartine cu unt si sunca Sisi;

- Ciorba de salata dreasa cu smantana si ou;

-Cotlet de porc la cuptor cu orez sarbesc si salata de varza;

 

- Kiwi

 

- Placinta cu mere

 

JOI

Ceai+tartine cu branza Almette;

- Supa de vita cu taitei;

- Ardei umpluti ( vita +porc);;

- Para

- Cozonac

 

VINERI

Lapte+tartine cu unt si gem;

- Supa de rosii cu fidea;

- Tocanita de legume cu carne de pui ;

- Mar

- Budinca de gris

 

  MENIUL ESTE ALCATUIT CONFORM LEGII NR.123/2008, H.G.  nr.862/2006,ORDINUL 1563/2008       

 TOATE ALIMENTELE POT CONTINE URME DE ALERGENI: GLUTEN, DEXTROZA, LACTATE, OUA, PESTE, TELINA

 

DIRECTOR: POPA CARMEN                                

 

`                       

MENIU SAPTAMANAL

SAPTAMANA  10. 04  –   14.04.2017

 

 

MIC-DEJUN

PRANZ

GUSTARE

LUNI

Fulgi de porumb cu lapte ;

- Ciorba de cartofi  dreasa cu ou;

- Spaghete Bolognese cu piept de pui;

- ora 10 : Mar

- ora 12 : Prajitura cu piersici

MARTI

Ceai +tartine cu branza Telemea;

- Ciorba de vacuta;

- cotlet de porc la cuptor cu sote de fasole verde;

-ora 10: Para

               

 

- ora 16 : Banana

MIERCURI

Lapte + tartine cu sunca de curcan Sisi;

- Supa cu galusti;

- Mancare de mazare cu carne de pui;

 

- Banana

 

- Prajitura cu Nescuik

 

JOI

Ceai+tartine cu unt si cascaval;

- Mamaliguta cu branza si smantana;

- Perisoare de pui in sos tomat;

- Pomelo

- Cozonac

 

VINERI

Lapte+tartine cu unt si gem

- Ciorba de legume

- Mancare de spanac cu omleta

- Compot asortat

-  Barni

 

  MENIUL ESTE ALCATUIT CONFORM LEGII NR.123/2008, H.G.  nr.862/2006,ORDINUL 1563/2008       

 TOATE ALIMENTELE POT CONTINE URME DE ALERGENI: GLUTEN, DEXTROZA, LACTATE, OUA, PESTE, TELINA

 

DIRECTOR: POPA CARMEN                               DOCTOR/ASISTENT MEDICAL:

 

`                       

MENIU SAPTAMANAL

SAPTAMANA  03. 04  –   07.04.2017

 

 

MIC-DEJUN

PRANZ

GUSTARE

LUNI

Cereale cu lapte ;

- Ciorba de legume  dreasa cu ou;

- Pilaf cu piept de pui+ salata de varza ;

- ora 10 : Mar

- ora 12 : Prajitura cu ananas

MARTI

Ceai +tartine cu unt si cascaval;

- Supa de rosii cu taitei;

- Friptura de curcan la cuptor cu Broccoli;

-ora 10: Kiwi

               

 

- ora 16 : Iaurt cu biscuiti

MIERCURI

Lapte cu Nescuik + tartine cu unt si muschi File;

- Ciorba a la Grec;

- Cotlet de porc la cuptor la cuptor cu legume mexicane;

 

- Ananas

 

- Briosa

 

JOI

Ceai+tartine cu branza Almette;

-Budinca de macaroane;

- Ostropel de pui;

- Banana

- Chec

 

VINERI

Lapte+tartine cu unt si miere

- Ciorba de dovlecei

- Mancare de cartofi cu carne de vita + salata asortata

- Mar

-  Prajitura Cartof

 

 

 

                             

 

  MENIUL ESTE ALCATUIT CONFORM LEGII NR.123/2008, H.G.  nr.862/2006,ORDINUL 1563/2008       

 TOATE ALIMENTELE POT CONTINE URME DE ALERGENI: GLUTEN, DEXTROZA, LACTATE, OUA, PESTE, TELINA

 

DIRECTOR: POPA CARMEN                               DOCTOR/ASISTENT MEDICAL:

 

                        MENIU SAPTAMANAL

               SAPTAMANA  27. 03 –   31.03.2017

 

 

 

MIC-DEJUN

PRANZ

GUSTARE

LUNI

-Fulgi de porumb cu lapte ;

-Bors Moldovenesc;

- Papricas cu piept de pui;

- ora 10 : Mar

- ora 12 : Prajitura cu visine

MARTI

Ceai +tartine cu pasta de ou;

- Supa de vita cu paste Alfabet;

-  Ficatei de pui cu sote de fasole verde;

-ora 10: Citronada de lamaie

               

 

- ora 16 :Iaurt cu biscuiti

MIERCURI

Lapte cu Nescuik + tartine cu muschi File;

- Ciorba de pui;

- Pulpe de pui cu orez+salata de varza rosie;

 

- Struguri

 

- Corn cu rahat

 

JOI

Ceai+tartine cu unt si cascaval;

-Mamaliguta cu branza si smantana;

-Perisoare in sos tomat;

- Banana

- Prajitura cu mere

 

VINERI

Lapte+tartine cu unt si miere

- Ciorba de loboda

- Tocanita de cartofi cu piept de pui

- Mar

- Paste cu lapte

 

 

 

                             

 

 

          TOATE ALIMENTELE POT CONTINE URME DE ALERGOGENI

 

 

`                       

MENIU SAPTAMANAL

SAPTAMANA  20. 03  –   24.03.2017

 

 

MIC-DEJUN

PRANZ

GUSTARE

LUNI

Cereale cu lapte ;

- Ciorba de legume  dreasa cu ou;

- Ghiveci de legume cu piept de pui;

- ora 10 : Mar

- ora 12 : Prajitura cu piersici

MARTI

Ceai +tartine cu branza Almette;

- Ciorba a la Grec;

- Cotlet de porc la cuptor cu cartofi natur+ salata de varza;

-ora 10: Banana

               

 

- ora 16 : Briosa

MIERCURI

Lapte cu Nescuik + tartine cu sunca de curcan Sisi;

- Supa cu galusti;

- Friptura de curcan la cuptor cu legume mexicane;

 

- Kiwi

 

- Iaurt cu biscuiti

 

JOI

Ceai+tartine cu unt si cascaval;

- Ciorba de vacuta;

- Cus-cus cu carne de vitel;

- Grepfruit rosu

- Placinta cu branza

 

VINERI

Lapte+tartine cu unt si miere

- Ciorba de dovlecei

- Orez sarbesc cu carne de pui

- Mar

-  Prajitura Cartof

 

 

 

                             

 

  MENIUL ESTE ALCATUIT CONFORM LEGII NR.123/2008, H.G.  nr.862/2006,ORDINUL 1563/2008       

 TOATE ALIMENTELE POT CONTINE URME DE ALERGENI: GLUTEN, DEXTROZA, LACTATE, OUA, PESTE, TELINA

 

DIRECTOR: POPA CARMEN                               DOCTOR/ASISTENT MEDICAL:

 

`                       

                        MENIU SAPTAMANAL

               SAPTAMANA  13. 03 –   17.03.2017

 

 

 

MIC-DEJUN

PRANZ

GUSTARE

LUNI

Cereale cu lapte ;

- Ciorba de legume  dreasa cu ou;

- Pilaf cu carne de pui+salata de varza;

- ora 10 : Mar

- ora 12 : Prajitura cu fructe

MARTI

Ceai +tartine cu branza Telemea;

-Macaroane cu branza;

- Mancare de masline cu piept de pui;

-ora 10: Kiwi

               

 

- ora 16 :Iaurt cu biscuiti

MIERCURI

Lapte cu Nescuik + tartine cu sunca si ardei capia;

-Ciorba de vacuta;

- Mancare de mazare cu carne de vitel;

 

- Banana

 

- Prajitura Negresa

 

JOI

Ceai+tartine cu unt si miere;

- Supa de legume;

- Rulada de carne( vita + porc) + sote de fasole verde;

- Pomelo

- Budinca de gris

 

VINERI

Ceai +tartine cu unt si cascaval

- Supa de pui

-Iahnie de fasole + salata de sfecla rosie

- Banana

-  Corn cu rahat

 

 

 

                             

 

 

          TOATE ALIMENTELE POT CONTINE URME DE ALERGOGENI

 

 

 

 

 

 

 

`                       

                        MENIU SAPTAMANAL

               SAPTAMANA  27. 02 –   03.03.2017

 

 

 

MIC-DEJUN

PRANZ

GUSTARE

LUNI

Cereale cu lapte ;

- Ciorba de dovlecei  dreasa cu ou;

- Orez sarbesc cu piept de pui+salata de varza;

- ora 10 : Mar

- ora 12 : Negresa

MARTI

Ceai +tartine cu unt si cascaval;

- Supa de legume cu taitei ;

- Cotlet de porc la cuptor cu legume mexicane

-ora 10: Banana

               

 

- ora 16 :Iaurt cu biscuiti

MIERCURI

Lapte cu Nescuik + tartine cu unt si sunca de pui ;

-Ciorba a la grec;

- Mancare de mazare cu carne de vitel;

 

- Portocala

 

- Prajitura cu mere

 

JOI

Ceai+tartine cu branza si marar ;

- Ciorba de perisoare;

-Mancare de fasole verde cu carne de pui;

- Kiwi

- Corn cu rahat

 

VINERI

Lapte cu unt si gem

-Ciorba de cartofi dreasa cu smantana;

-Spaghete cu piept de pui

- Mar

- Prajitura Cartof tavalit prin nuca de cocos

 

 

 

                             

 

 

          TOATE ALIMENTELE POT CONTINE URME DE ALERGOGENI

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alimentatia copiilor:

Programul alimentar este diversificat conceput in colaborare cu medical pediatru si cuprinde: mic dejun, gustare, pranz, gustarea de dupa-amiaza (mancarea este gatita zilnic in bucataria proprie).

 

          SAPTAMANA  30. 01 –   03.02.2017

 

 

MIC-DEJUN

PRANZ

GUSTARE

LUNI

Cereale cu lapte ;

-Bors Moldovenesc;

- Papricas de pui;

- ora 10 : Mar

- ora 12 : Prajitura cu fructe

MARTI

Ceai +tartine cu unt si branza de vaci;

- Supa de rosii cu galusti;

- cotlet de porc la cuptor cu sote de fasole verde;

 

-ora 10: Banana

               

 

- ora 16 : iaurt  cu biscuiti

MIERCURI

Lapte cu unt si muschi File ;

- Ciorba de pui ;

- Ficatei cu orez sarbesc+ salata de varza;

 

- Portocala

 

- Prajitura cu Nescuik

 

JOI

Ceai +tartine cu unt si cascaval ;

- Supa de legume cu taitei

-Tocanita de cartofi cu piept de pui+salata de ardei copti;

- Mandarina

- Gris cu lapte

 

VINERI

Lapte+tartine cu unt si miere

- ciorba a la grec;

-pulpe de pui la cuptor cu legume mexicane;

- Mar

- Barni

 

 

 

                          

 

 

          TOATE ALIMENTELE POT CONTINE URME DE ALERGOGENI

 



Dezvoltat de DevTeam.ro