Bine ati venit! Telefon: 031 434 44 84


  Gradinita nr. 218 se afla in sectorul 6, str. Aleea Callatis, nr. 5 si functioneaza din anul 1974. Pe parcursul anilor a fost renovata si reamenajata, o contributie importanta avand-o parintii. Este o gradinita frumoasa, curata, moderna si spatioasa, atat exteriorul cat si interiorul avand un stil caracteristic, ceea ce o deosebeste de celelalte gradinite.

  Pe peretii holurilor sunt expuse lucrari de diploma ale studentilor de la ARTE PLASTICE. De asemenea sunt pictate scene din povesti, basme, poezii cunoscute de copii.

  Salile de grupa au un aspect modern, sunt vesel colorate si dotate cu multe jucarii. Curtea gradinitei este dotata cu multe animale artificiale, o corabie mare din lemn, aparate de joaca (topogane, balansoare, leagane).

  Gradinita functioneaza cu 14 grupe cu program prelungit, in care sunt cuprinsi aproximativ 400 de copii de la 3-6 ani. Totodata,  unitatea dispune de sala de sport, sala de optionale, sala de sedinte, cabinet medical cu cadru medical calificat, cabinet de consiliere psihopedagogica cu profesor consilier.

  Directorul gradinitei, doamna CARMEN POPA coordoneaza un colectiv format din 35 de persoane, cadre didactice calificate, personal didactic auxiliar (contabil si administrator) si personal de ingrijire (bucatarese, ingrijitoare).

Planul de scolarizare in anul 2015-2016

Program prelungit: 5 grupe mari, 5 grupe mijlocii, 4 mici.

 

Anul scolar 2016-2017

Program prelungit: 5 grupe mari, 5 grupe mijlocii, 4 mici.

 

Activitatile se desfasoara dupa curriculum pentru invatamnatul prescolar (intre 3 - 6 ani) pe domenii.Dezvoltat de DevTeam.ro