Bine ati venit! Telefon: 031 434 44 84


1. Prin utilizarea acestui website, sunteţi de acord cu aceste condiţii de utilizare
    Accesul şi utilizarea site-ului gradinitanumarul218.ro sunt supuse următoarelor condiţii de utilizare şi tuturor legilor aplicabile. Vizitând şi utilizând acest website, acceptaţi automat termenii şi condiţiile de mai jos.

2. Website-ul gradinitanumarul218.ro
    Termenii şi condiţiile se aplică tuturor utilizatorilor site-ului, inclusiv utilizatorilor care contribuie cu informaţii pe website. gradinitanumarul218.ro poate conţine link-uri spre alte website-uri, care nu sunt proprietatea acestui website. gradinitanumarul218.ro nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul şi/sau termenii de utilizare a oricărui alt website.

3. Folosirea acestui website
    Accesul pe acest website se face gratuit. Scopul website-ului este de a informa, de a ajuta utilizatorii să găsească cât mai uşor, structurat şi rapid informaţiile necesare. gradinitanumarul218.ro este o pagină web ce ajută utilizatorii să acceseze motoare de căutare cum ar fi Google dar şi informaţii de pe site-uri ca facebook.com, wikipedia.com, youtube.com şi okazii.ro. Prin intermediul scripturilor folosite pentru căutare,de pe pagina de start, se pot afla uşor şi rapid informaţii.
    Pentru ca gradinitanumarul218.ro să poată garanta permisiunea de utilizare a acestui website, trebuie respectaţi următorii termeni de utilizare:
- WEBSITE-UL SE VA UTILIZA DOAR ÎN INTERES PERSONAL ŞI NON-COMERCIAL.
- NU SE VA COPIA SAU DISTRIBUI NICI O INFORMAŢIE (text, poze, video, sau orice alt material) FĂRĂ A OBŢINE ÎN PREALABIL ACORDUL SCRIS DE LA ADMINISTRATORUL WEBSITE-ULUI.
- NU VEŢI MODIFICA SAU DEGRADA NICI O PARTE DIN ACEST WEBSITE, ÎN AFARĂ DE PĂRŢILE UNDE AVEŢI LEGAL ŞI PRESTABILIT ACCES.
- NU VEŢI PUBLICA PE ACEST WEBSITE INFORMAŢII CARE POT INDUCE ÎN EROARE CORECTITUDINEA DATELOR (text, materiale video, poze, etc).
- VEŢI RESPECTA TERMENII ŞI CONDIŢIILE IMPUSE DE ACEST WEBSITE.
    Dumneavoastră sunteţi singurul răspunzător de utilizarea site-ului. gradinitanumarul218.ro nu-şi asumă răspunderea pentru daunele cauzate de utilizarea neadecvată a site-ului. Dumneavoastră sunteţi singurul răspunzător pentru daunele cauzate atât website-ului cât şi altora, prin utilizarea neautorizată.
În calitate de utilizator sunteţi de acord să nu folosiţi nici un program, aplicaţie sau orice alt mijloc de accesare automată a website-ului, în vederea spamming-ului, flood-ului, furtului de date, modificării sau alterării website-ului. Sunteţi singurul răspunzător pentru activitatea desfăşurată pe acest website.

4. Drepturile proprietăţii intelectuale
   Conţinutul website-ului vă este oferit gratuit, cu scop informaţional. Conţinutul nu poate fi copiat, reprodus, folosit, transmis, vândut, licenţiat, distribuit fără a avea în prealabil acordul scris al titularului dreptului de proprietate intelectuală, adică gradinitanumarul218.ro. Sunteţi de acord să nu folosiţi, copiaţi, distribuiţi conţinutul acestui website în scop comercial.
    gradinitanumarul218.ro îşi rezervă toate drepturile pentru conţinutul acestui website.

5. Publicarea de informaţii de către utilizator
    gradinitanumarul218.ro permite utilizatorilor să posteze diferite materiale ( comentarii), precum şi găzduirea lor. gradinitanumarul218.ro nu garantează confidenţialitatea acestor materiale.
    Veţi fi singurul răspunzător de materialele postate. Sunteţi de acord să nu postaţi materiale care încalcă dreptul de autor, sau alte drepturi de proprietate intelectuală, să nu fie obscene, pornografice, ameninţătoare, care să instrige la ură, materiale ofensive la adresa etniei sau rasei, materiale care să violeze vreo lege, materiale publicitare. gradinitanumarul218.ro va înlătura materialele care încalcă aceşti termeni şi condiţii, fără vre-un avertisment în prealabil. Nu va mai fi acordată permisiunea de a posta comentarii pe site utilizatorului care a postat materiale ce încalcă aceste condiţii, va fi suspendat pe o perioadă nedeterminată, urmând ca utilizatorul să solicite reactivarea dreptului de a posta materiale. gradinitanumarul218.ro are dreptul de a verifica şi a decide dacă materialele postate încalcă sau nu aceşti termeni şi condiţii.

    Sunteţi conştient şi de acord că postând materiale pe acest website, acordaţi către gradinitanumarul218.ro toate drepturile de autor asupra materialului postat, inclusiv utilizarea, închirierea, împrumutul, reproducerea, distribuirea, radiodifuzarea, transmiterea pe cablu, realizarea de materiale derivate. gradinitanumarul218.ro permite folosirea materialelor doar în interes personal, informaţional şi non-comercial.

6. Limitarea răspunderii
    gradinitanumarul218.ro nu este răspunzător pentru daunele rezultate din greşeli, erori sau lipsă de acurateţe a materialelor publicate pe acest website. Materialele sunt pur informative.

7. Acceptarea termenilor şi condiţiilor
    Website-ul se adresează tuturor categoriilor de vârstă. Prin utilizarea acestui website aţi luat la cunostiinta şi sunteţi de acord cu termenii şi condiţiile prezentate în această pagină.

8. Politica de confidenţialitate
    Toate informaţiile furnizate de utilizatori sunt şi vor rămâne confidenţiale; gradinitanumarul218.ro nu va folosi aceste informaţii decât în scop personal; nu va folosi adresele de e-mail ale utilizatorilor pentru a trimite reclame publicitare nesolicitate.Dezvoltat de DevTeam.ro